J&H-smalle-visuals-3-dotted

J&H Hypotheken

J&H Hypotheken helpt je graag de zoektocht naar je droomhuis succesvol te laten verlopen. Het kopen van een huis is een spannend proces, en wij kunnen je daar van begin tot eind bij assisteren. Eerst brengen we in kaart wat je financiële mogelijkheden zijn, zodat je weet naar welke huizen je kan gaan kijken. Als je een huis hebt gevonden dat je graag wil kopen, helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte hypotheekvorm. Ook vergelijken we het aanbod van de verschillende hypotheekverstrekkers, om zo de laagste rente en de beste voorwaarden voor je te vinden. Vervolgens vragen we de hypotheek voor je aan en onderhouden we al het contact met de bank, de notaris en de makelaar, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

J&H is goed op de hoogte van de Amsterdamse huizenmarkt en we kunnen je daarom helpen met alle dingen die komen kijken bij het kopen van een huis in Amsterdam, zoals bijvoorbeeld VvE’s en erfpacht. Maar als je een huis wil kopen in een andere plaats kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Als je je eerste huis koopt bekijkt J&H verder altijd of je in aanmerking komt voor een starterslening. Bovendien hebben wij veel ervaring met hypotheken voor zzp’ers en freelancers, en daarom zijn wij vaak in staat hypotheken voor hen te regelen waar dat anderen niet lukt. Ook is bij J&H altijd snel bekend of je hypotheek goedgekeurd wordt.

Kortom: J&H neemt je al het papierwerk uit handen en begeleidt je tijdens het gehele traject tot aan de dag waarop je de sleutel van je nieuwe huis krijgt.

Up-to-date hypotheekservice

Een hypotheek voor het leven? Daar geloven we bij J&H niet in. Een hypotheek moet aansluiten op je wensen en toegesneden zijn op je persoonlijke situatie. Lagere rentes, gestegen huizenprijzen, nieuwe hypotheekvormen en veranderingen in je persoonlijke situatie kunnen ervoor zorgen dat de hypotheek die je ooit afgesloten hebt, niet meer de meest geschikte hypotheek voor je is. Daarom houden wij ook na het afsluiten van je hypotheek goed in de gaten of de hypotheek nog up-to-date is. Als aanpassen of oversluiten voor jou voordeliger is, laten we je dat meteen weten.

Jouw Hypotheekbestanden

Heb je een hypotheek aangevraagd?
Upload hier dan de nodige documenten.

Hypotheekbestanden uploaden >>