Mensen opnieuw meest tevreden over ONVZ

Opnieuw positief nieuws over onze vaste partner voor zorgverzekeringen: ONVZ. Verzekerden van ONVZ Zorgverzekeraar zijn het meest tevreden over hun verzekeraar. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau MarketResponse. Zij vroegen ruim 11.000 huishoudens om hun mening te geven over 23 verschillende Nederlandse zorgverzekeraars, en ONVZ kwam er het beste uit. Klanten gaven de verzekeraar gemiddeld een 8,3.

Volgens Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ, is de hoge score voor een groot deel te danken aan het feit dat klanten bij ONVZ altijd zelf mogen kiezen naar welk ziekenhuis en naar welke arts zij willen gaan. Deze garantie van vrije keuze wekt veel vertrouwen bij verzekerden. Verder blijkt uit het onderzoek dat mensen service steeds belangrijker gaan vinden, en ook op dat punt scoort ONVZ hoog.

Omdat ONVZ de vaste zorgverzekeraar van J&H is, zijn wij erg blij (maar niet verrast) met dit nieuws. Voor meer informatie over het afsluiten van een zorgverzekering bij ONVZ kan je contact met ons opnemen.