Nieuwe aanwinst voor ons kantoor in Zwanenburg: Makelaarskantoor BEN

LogoSinds kort delen wij ons kantoor in Zwanenburg met een nieuwe makelaar: Makelaarskantoor BEN. Zij zijn gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen en het taxeren van woningen en bedrijfsruimten. En daarnaast kan je bij hen terecht voor aan- en verhuur.

Makelaarskantoor BEN is al 25 jaar als makelaar actief in Amsterdam. Dus als je in Amsterdam een ervaren makelaar nodig hebt, kan je zeker bij hen terecht. Maar omdat veel mensen vanuit Amsterdam naar de omliggende omgeving verhuizen, heeft Makelaarskantoor BEN nu besloten een tweede vestiging te openen in Zwanenburg. Zo kunnen ze Amsterdammers die de stad uit willen goed helpen bij het vinden van een woning buiten de stad.

We hebben besloten ons kantoor in Zwanenburg te delen met Makelaarskantoor BEN omdat we in Amsterdam al een tijd lang met hen samenwerken, en daar erg tevreden over zijn. En omdat onze vestiging in Zwanenburg zich richt op hypotheken, is dit de perfecte combinatie. Als je een huis wil kopen of verkopen, vind je bij ons nu dus meteen alles op één plek.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst, en we hopen onze klanten nu nog beter van dienst te kunnen zijn!

BEN jij op zoek naar een makelaar? Neem contact op met Makelaarskantoor BEN.