J&H-smalle-visuals-2-dotted

J&H Pensioen – werkgever

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers goed voorzien zijn en later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. J&H Pensioen adviseert je graag over het treffen van de juiste pensioenregeling voor je werknemers.

Waarom kies je voor ons?

Duidelijke communicatie

Duidelijkheid staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn van een goed pensioen voor je werknemers. Daarbij is het net zo belangrijk dat de werknemers op de hoogte zijn van wat de pensioenregeling hen oplevert. Daarom communiceren wij niet alleen helder met jou, maar ook met je werknemers.

Deskundig

Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wetgeving op het gebied van pensioenen. We zijn vakkundig en zorgen ervoor dat het pensioen voor je werknemers goed geregeld wordt.

Transparantie en kostenbeheersing

We werken niet op provisie basis, maar we bepalen de prijs van tevoren in overleg met jou. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Daarbij hoeft een goede pensioenregeling voor je werknemers niet duur te zijn. Je kan namelijk zelf bepalen hoe groot het deel is dat je bijdraagt.

Up-to-date

We controleren jaarlijks alle polissen en we verzorgen alle nodige administratieve handelingen. Ook voeren we twee keer per jaar een update van het werknemersbestand door. We bekijken of er wijzigingen in de persoonlijke en financiële situatie van werknemers hebben plaatsgevonden die invloed hebben op hun pensioen. Kortom, je hebt er geen omkijken naar.

Flexibel

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan kan je direct weg. Je bent bij ons niet gebonden aan contracten en wij hanteren geen opzegtermijn.

Voor meer informatie
Mail: info@jenh.eu
Bel: 020 – 422 1270

Wat bieden wij?

Opstarten nieuwe pensioenregeling

J&H kan een pensioenregeling samenstellen die aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Eerst brengen we in kaart wat je wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens selecteren we de beste pensioenregeling en regelen we alles.

Prognoseberekeningen

Als je een duidelijk beeld wil van het kostenverloop van je pensioensregeling kunnen wij daar een prognose van maken. We kunnen berekenen hoeveel geld het pensioen de komende 5 en/of 10 jaar ongeveer zal gaan kosten.

Pensioenscan

Onder andere door veranderingen in de wetgeving kan het zo zijn dat het pensioen dat je ooit hebt geregeld niet meer helemaal aansluit op de huidige situatie. Als je wil weten of je pensioenregeling nog helemaal up-to-date is en of er verbeteringen mogelijk zijn, kan je door ons een pensioenscan laten doen.

Wijzigen van een bestaande regeling

Als je niet tevreden bent met je huidige pensioenregeling – of als je de pensioenregeling wil moderniseren – kunnen wij deze voor je aanpassen.

Beheer pensioenregeling

We zorgen ervoor dat je pensioenregeling altijd up-to-date blijft. We kijken of er salariswijzigingen hebben plaatsgevonden, we houden wijzigingen in de persoonlijke situatie van de werknemers bij en we zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers worden aangemeld en vertrekkende medewerkers worden afgemeld.

Advies en communicatie

J&H kan je medewerkers adviseren over uiteenlopende persoonlijke situaties, zoals over waarde-overdracht, uitruilpensioen, of als zich geschillen voordoen.We lichten je medewerkers graag voor over hun pensioen. Dit kan door middel van presentaties of tijdens individuele gesprekken.