J&H-smalle-visuals-5-dotted

J&H Pensioen – zzp’er

Als zzp’er geniet je veel vrijheid en ben je eigen baas. Je pensioen moet je dus ook zelf regelen. Om direct een misvatting weg te nemen: een goed pensioen hoeft niet duur te zijn. J&H Pensioen helpt je graag verder.

Waarom kies je voor ons?

Duidelijke communicatie

J&H geeft helder advies over een pensioenregeling die naadloos past bij jouw persoonlijke en zakelijke situatie. We vinden het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn en bieden je goed inzicht in je financiële situatie ten tijde van je pensionering.

Deskundig

We zijn altijd op de hoogte van de meest recente wetgeving op het gebied van pensioenen. We zijn vakkundig en zorgen ervoor dat je pensioen goed geregeld wordt. Daarbij heeft J&H Pensioen jarenlange ervaring in het adviseren van zzp’ers en freelancers.

Transparantie en kostenbeheersing

We werken niet op provisie basis, maar we bepalen de prijs van tevoren in overleg met jou. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Daarbij hoeft een goede pensioenregeling niet duur te zijn.

Up-to-date

We controleren jaarlijks je polis en kijken of er veranderingen hebben plaatsgevonden in je persoonlijke situatie die relevant zijn voor je pensioen. Bovendien bekijken we of de voorziening nog toereikend is.

Flexibel

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan kan je direct weg. Je bent bij ons niet gebonden aan contracten en wij hanteren geen opzegtermijn.

Voor meer informatie
Mail: info@jenh.eu
Bel: 020 – 422 1270

Wat bieden wij?

Opstarten nieuwe pensioenregeling

J&H kan een pensioenregeling voor je samenstellen die aansluit op je wensen. Eerst brengen we in kaart wat je wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens zullen we samen met jou een plan uitzetten voor de opzet van je pensioenregeling en daarna alles afhandelen. Wij verzorgen dus het gehele traject en nemen je al het werk uit handen.

Prognoseberekeningen

Als je een duidelijk beeld wil van het kostenverloop van je pensioensregeling kunnen wij daar een prognose van maken. We kunnen berekenen hoeveel geld het pensioen je de komende 5 en/of 10 jaar ongeveer zal gaan kosten.

Pensioenscan

Onder andere door veranderingen in de wetgeving kan het zo zijn dat het pensioen dat je ooit hebt geregeld niet meer helemaal aansluit op de huidige situatie. Als je wil weten of je pensioenregeling nog helemaal up-to-date is en of er verbeteringen mogelijk zijn, kan je door ons een pensioenscan laten doen.

Wijzigen van een bestaande regeling

Als je niet tevreden bent met je huidige pensioenregeling – of als je je pensioenregeling wil moderniseren – kunnen wij deze voor je aanpassen.

Verlengen van een bestaande regeling

Als je je bestaande pensioenregeling wil verlengen kunnen wij dat voor je regelen. We onderhandelen met je huidige pensioenaanbieder over de verlenging van je pensioen, en we vragen ook offertes op bij andere pensioenaanbieders. Zo vinden we de beste en voordeligste pensioenregeling.

Beheer pensioenregeling

We zorgen ervoor dat je pensioenregeling altijd up-to-date blijft. Jaarlijks controleren we je polis en kijken we of zich veranderingen in je persoonlijke situatie hebben voorgedaan die van belang zijn voor je pensioen. Bovendien bekijken we of de voorziening nog toereikend is.